Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Με την σκέψη στον Άγγελο.... Με μεγάλη επιτυχία η Συνεστίαση των Δρυμιωτών Αθήνας στις 16/2/2014


Μια εκδήλωση του Συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας με ανάμεικτα συναισθήματα , ηταν η πρωτη συνεστίαση χωρίς τον Άγγελο Μηλιώνη, τον ΑΝΘΡΩΠΟ  του πολιτιστικού κινήματος της περιοχής μας. 
Ο άνθρωπος που πάντα με την φωτογραφική μηχανή και βίντεο  στο χέρι αποθανάτιζε τις ομορφιές και τις εκδηλώσεις της περιοχής μας. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές του μέλους του Δ.Σ. Πάνου Καλού και στην συνέχεια με τον προέδρο του Συλλόγου Γιώργο Κουτρούμπα ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά και το μεγάλο κενό που άφησε ο Άγγελος Μηλώνης. 
Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο του χωριού Γιάννη Λιότσο όπου με την σειρά του έδωσε ευχές σε όλους και παρότρυνε τους συγχωριανούς και μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος γιατί έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην γενέτειρα αλλά και στους εν Αθήναις Δρυμιώτες. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης  Στεργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ :
Στην συνέχεια η μικρή Μαρία Κουτρούμπα, κόρη του Γιώργου προέδρου του Συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας, έκανε πολλούς να δακρύσουν όταν τραγούδησε με την έναρξη της εκδήλωσης ένα τραγούδι για τον Άγγελο Μηλιώνη που σίγουρα θα χαιρόταν από εκεί πάνω που μας έβλεπε όλους μαζί, απλούς φίλους και συγχωριανούς στην συνεστίαση των Δρυμιωτών. 
Τι σύμπτωση την ημέρα αυτή στο fb είχε γράψει πως είχε γενέθλια 16/2! 
Τι σύμπτωση η ονομασία της Ταβέρνας είχε το όνομα «ο  Άγγελος»!   
 Χωρίς υποψηφίους του Δήμου αλλά και πολιτικούς παράγοντες η συνεστίαση συνεχίστηκε με πολύ κέφι χορό αλλά και εξαίρετο φαγητό από την ταβέρνα του Άγγελου.  
Όλοι οι Δρυμιώτες και οι φίλοι τους χόρεψαν μαζί βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και της κρίσης που περνάει η περιοχή μας αλλά και γενικότερα η χώρα μας.
Στο τραγούδι εκτός των παιδιών της ορχήστρας του καταστήματος χάρισε και όμορφες μελωδικές στιγμές με την φωνή της η μικρή Μαρία Κουτρούμπα. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δρυμού Λιότσος Γιάννης, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Στεργίου Τάκης, το μέλος του Συλλόγου των Μοναστηρακιωτών Πετρόπουλος Διονύσης και ο π. Πρόεδρος των Κατουνιωτών Αθήνας Βαγγέλης Κουτιβής











\








































































































































































































google page rank