Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η γρίπη «σκότωσε» 35χρονο περιπτερά

Θρήνος στην Αρτάκη για το 35χρονο παλικάρι και πατέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, ο οποίος έσβησε από τον ιό Η1Ν1.
Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας σε σοβαρή κατάσταση, με υψηλό πυρετό, ζαλάδες και λοίμωξη του αναπνευστικού.
Σύμφωνα με το eviazoom, οι γιατροί που τον εξέτασαν διέγνωσαν ότι είχε προσβληθεί από την νέα γρίπη και ο 35χρονος εισήχθη εσπευσμένα στο Ναυτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου λίγα 24ωρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Αρτάκη και όλοι έτρεξαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.
Ο 35χρονος ήταν ιδιοκτήτης περιπτέρου στην περιοχή και ήταν πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού.
Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο ιός (Η1Ν1) έχει οδηγήσει στον θάνατο 60 ανθρώπους.

Η πορεία της νόσου, τόσο σε ότι αφορά τα θανατηφόρα κρούσματα όσο και στα βαριά περιστατικά που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τα οποία ξεπέρασαν τα 183 σε διάστημα δύο μηνών, προβληματίζει τους ειδικούς.
Ο αποτελεσματικότερος και ο οικονομικότερος τρόπος να κρατήσει το κράτος υγιείς τους πολίτες και να αποφύγει θανατηφόρες ασθένειες, είναι ο εμβολιασμός.
newsbomb
google page rank