Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά -Απαρηγόρητος για το χαμό του φίλου του ο Χαϊκάλης

Συγγενείς φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής νικημένος από τον καρκίνο.
Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο κοιμητήριο Μελισσίων για να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί άλλοι.

Ο αδερφός του Σάκη Μπουλά, Νίκος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε, λέγοντας: «Ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου! Ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε»!
Tραγική φιγούρα η σύντροφος του Σάκη Μπουλά που έμεινε στο πλάι του μέχρι το τέλος, Αλεξάνδρα Ούστα.
Συντετριμμένος για το χαμό του φίλου του ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Σε αυτό το χώρο έχουμε κάνει γυρίσματα για το σενάριο στο 50 - 50 και βρέθηκε η μοίρα σε αυτό το χώρο να θάβουμε το φίλο μου. Χθες ήταν Παρασκευή περίμενα να πιούμε το τσίπουρο, δεν ήρθε. Σήμερα, είμαστε εδώ...».
Η μόνη φράση που μπόρεσε να πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν: «Καλό ταξίδι στο φίλο μας»!
Η συμπρωταγωνίστρια του Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου τόνισε : «Χαίρομαι γιατί αγαπήθηκε πολύ εν ζωή που είναι σπάνιο. Έζησε όπως ήθελε και αυτό είναι μεγάλο πράγμα».
«Ο Σάκης είχε φωνή πλούσια και πηγαία, όπως ήταν και ο ίδιος. Μας άφησε όλους άφωνους από τη συγκίνηση και τον θαυμασμό τελευταία που παίζαμε πλάι πλάι. Ήταν σαν μια πηγή που στερεύει, αλλά το νεράκι που βγάζει είναι πάλι νερό πηγής, καθαρό, γνήσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.
Η οικογένειά του ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».


iefimerida
google page rank