Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε την διαφορά ο χορός των Μοναστηρακιωτών Αθήνας….


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, ο Ετήσιος Χορός του Εν Αθήναις Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου στο κέντρο "TAS STAGE" με τους Δημήτρη Μπάση - Πίτσα Παπαδοπούλου-Βασίλη Σκουλά στο Γκάζι μια επιλογή που δικαίωσε τους διοργανωτές και παρευρισκόμενους από πλευράς περιεχομένου, διαχρονικής μουσικής και τραγουδιών.
Πλημύρισε το κέντρο από Μοναστηρακιώτες και φίλους.
Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος που παρά την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας ήταν παρόντες, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια του Συλλόγου.
Η όμορφη αυτή βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του  Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Κώστα Πετρόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και εκ μέρους των μελών του Δ.Σ. τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία συνοδευόμενη με αισιοδοξία για το μέλλον.
Ο κόσμος που γέμισε το κέντρο ξέχασε για λίγο την καθημερινότητα σιγοτραγουδώντας μεγάλα άσματα αλλά το διασκέδασε κιόλας χορεύοντας ακόμα και πάνω στα τραπέζια τις μεγάλες επιτυχίες αυτών των τριών μεγάλων Καλλιτεχνών και διαχρονικών τραγουδιών.  
Σίγουρα η βραδιά αυτή θα μείνει σε όλους αξέχαστη, ο χρόνος δεν θα την σβήσει τόσο εύκολα, όπως δεν έσβησε και τις επιτυχίες που ακούστηκαν.
Τα ξημερώματα ο λουλουδοπόλεμος ξεκίνησε, όπως ξεκίνησαν και οι χορευτικές ικανότητες των Μοναστηρακιωτών που έδειξαν πως είναι παντός καιρού σε όλων των ειδών τα τραγούδια.
Την εκδήλωση αυτή των Μοναστηρακιωτών τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Ν.Δ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου Τραυλοστάθης Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Ακτίου - Βόνιτσας Φερεντίνος Ευθύμιος και Γούδας Μιχαήλ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Λιάπης, ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Τάκης Στεργίου, από τους Κατουνιώτες της Αθήνας o Βαγγέλης Κουτιβής, ο συγγραφέας Γεώργιος Μπαρπαρούσης από Μπαμπίνη, ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» Γεωργούλας Κώστας και ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.  Αλέξανδρος Σάββας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......... 





ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ




















































































































































































































































































































google page rank