Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πιασ’ τ’αυγό και κούρευ’ το

Δεν έχει καθόλου δίκαιο ο Καραθανασόπουλος και η ομάδα του, που στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Αγρίνιο, έλεγαν ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο ασχολείται με τα πόμολα στις πόρτες, για την αντικατάσταση των οποίων, όταν χρειάζεται, πρέπει να …το συζητήσουν το θέμα και να πάρει απόφαση το Σώμα, το οποίο δεν έχει λόγο στα σοβαρά και τα σπουδαία.
Λάθος κύριοι…
Και ιδού ένα μόνο παράδειγμα, απ’ τα πολλά που μπορεί να επικαλεστεί κανείς:
Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την ανάθεση επίβλεψης και υλοποίησης του έργου BUILD SEE: Addressing the divide between EU indications and their practical implementation in the green construction and eco-social re-qualification of residential areas in South East Europe regions («Η αντιµετώπιση του χάσµατος µεταξύ των Ευρωπαϊκών υποδείξεων και της πρακτικής εφαρµογής τους στην πράσινη κατασκευή και την οικο-κοινωνική επαναξιολόγηση των οικιστικών περιοχών σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης») στο Περιφερειακό Ταµείο Ανάπτυξης. Εξουσιοδοτήθηκε, μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ∆υτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας για την υπογραφή όλων των απαραίτητων εγγράφων.
Κατάλαβε κανείς τίποτε;;;
Δεν έχετε δίκαιο… Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Και υπάρχουν δεκάδες ανάλογες πράξεις, διακρατικές και μη. Λεφτά με το τσουβάλι. Ευρωπαϊκά λεφτά, …αλλά λεφτά!
agrinioreport
google page rank