Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η μεγάλη του πρόκληση

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει  (Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014) το μεσημέρι ο Θύμιος Σώκος, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά μέσα επικοινωνίας.
Η υποψηφιότητα Σώκου στην Περιφέρεια έχει ήδη προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Νομίζουμε, πάντως, ότι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε επί χρόνια και χρόνια ως νομάρχης, ως δήμαρχος, ξανά ως νομάρχης και ως υπερ-περιφερειάρχης, δεν μπορεί να ενδιαφέρεται ποια για θέσεις και αξιώματα. Τουλάχιστον, …όχι μόνο για αυτά! 
Κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια της  Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Σώκος, απελευθερωμένος πια και χωρίς κομματικούς περιορισμούς, έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Να μιλήσει για όλα όσα οι άλλοι δεν θέλουν, να φωνάξει για όσα οι άλλοι σιωπούν. Να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι αν χρειαστεί και… να ρίξει κανέναν γεροδιάολο σε όσους μας προσβάλουν κατάμουτρα, εξακολουθώντας να μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς.
Το αν θα το κάνει ή όχι, …θα το δούμε στην πορεία. Μπορεί όμως. Κι αν το κάνει, κερδισμένος θα βγει. Και αυτός και ο τόπος.

agrinioreport
google page rank