Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Με εξαιρετική επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου «Απανταχού Φλωριαδιτών» Αιτωλοακαρνανίας

Την Κυριακή  23 Φεβρουαρίου το μεσημέρι,   στην φιλόξενη  αίθουσα στο «Μουσικό Σαλόνι» (πρώην Ηπειρώτικο Σαλόνι)  επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, διακόσιοι  περίπου μέλη και φίλοι του Συλλόγου Απανταχού Φλωριαδιτών έδωσαν το παρόν. Ο «Μ» ήταν εκεί και κατέγραψε την εκδήλωση.  Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου έδωσε το ρυθμό της διασκέδασης και οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι αργά.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Φλωριαδιτών  κ.  Ντίνα Γκαναβία καλωσόρισε με περισσή εγκαρδιότητα τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε  καλή διασκέδαση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Νίκος Καραδήμας, Εκπρόσωπος Ομοσπονδίας και Συνομοσπονδίας Βάλτου (ο άνθρωπος που ξέρει σαν την παλάμη του την Φλωριάδα το Μενίδι την Αμφιλοχία, το Βάλτο, την Αιτωλοακαρνανία απ’ έξω κι ανακατωτά), ο πρόεδρος Ο.Σ.Υ.Β.Α. Σαλαούνης Χρήστος, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας κ. Πρεβεζάνος Γιάννης, ο πρόεδρος Συλλόγου Εμπεσού κ. Πατσιαούρας Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος Π.Α.Ν.Σ.Υ. κ. Μπουρνάζος Βασίλειος, ο κ. Μασκλαβάνος Δημήτριος Γραμματέας Ομοσπονδίας Βάλτου, ο κ. Τσιούνης Ευάγγελος εκδότης Διευθυντής εφημερίδας Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία.





Amfiloxia
e-maistros
google page rank