Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για το 37ο Πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων ( το καραβάνι ) !!! Απευθείας Τηλεοπτική Μετάδοση Κυριακή 25/6/2017 σε Ελλάδα και Εξωτερικό του 37ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας ενημερώνει ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας η κεντρική εκδήλωση του 37ου Πανελληνίου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων. Η απευθείας μετάδοσή του θα πραγματοποιηθεί στις 10:45 – 14:00 μ.μ. την Κυριακή 25/06/2017.
Η αναμετάδοση θα είναι συμπαραγωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων με το Θεσσαλία TV. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει θερμά την HELLAS SAT για την δωρεάν χρήση (για μια ακόμη χρονιά) του δορυφόρου. Οι τηλεοπτικοί, αλλά και οι δικτυακοί σταθμοί που θα μεταδώσουν απευθείας το 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι είναι:
«TV1 ΗΠΕΙΡΟΣ» για την Ήπειρο και στην τηλεοπτική ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΤΕ ΤV. epirustv1.gr
«ATLAS TV» για την Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη www.atlastv.gr
«EUROPE ONE TV» για την Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη www.europeone.gr
«ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV» για τη Θεσσαλία www.thessaliatv.gr
«ΑΧΕΛΩΟΣ TV» για την Δυτική Ελλάδα www.acheloostv.gr
ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη www.diktyotv.gr Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ATTIKA TV (ΑΤΤΙΚΗ) , ENA TV (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ), ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV (ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ), θα μεταδώσουν μαγνητοσκοπημένα την εκδήλωση του Ανταμώματος σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα μεταδώσουν απευθείας το 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι είναι:
STUDIO 3 -ΦΑΡΟΣ       F M 92.7       ΙΩΑΝΝΙΝΑ
www.studio3,gr
Συντονιστείτε για να σας ταξιδέψουμε στους δρόμους της παράδοσης.
Η μετάδοση είναι μία προσφορά της Π.Ο.Σ.Σ. για όλους τους Σαρακατσαναίους και τους φίλους της παράδοσης μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















google page rank