Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΊΑ "ΛΥΣΙΣΤΡΆΤΗ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Η καλοκαιρινή γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Μεδεώνος πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μικρούς και μεγάλους ενθουσιασμένους!!!
Οι μικροί το ευχαριστήθηκαν, οι μεγάλοι το απόλαυσαν κι οι εκπαιδευτικοί ένιωσαν  υπερήφανοι βλέποντας τα παιδιά να συνεργάζονται και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής!!!
Στην καλοκαιρινή εκδήλωση τα παιδιά του ΚΔΑΠ Μεδεώνος παρουσίασαν τρία τραγούδια σαν χορωδία  ένα χορευτικό για την ειρήνη από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και διασκευασμένο το έργο "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, περνώντας μηνύματα κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και υπέρ της ειρήνης.
Μέρος πήραν όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ. Στο θεατρικό ήταν από Δευτέρα τάξη και πάνω
ενώ στα τραγούδια έλαβαν μέρος όλοι.
Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό και φέτος παρουσίασαν τον καλύτερο τους εαυτό αφού στάθηκαν δίπλα και έμαθαν πολλά πράγματα στα παιδιά μας
Οι εκπαιδευτικοί στο ΚΔΑΠ είναι οι : Καραπιπέρης Λάμπρος, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κανδυλιώτη Βασιλική και η υπάλληλος Σακκά Γεωργία.
Στην παρουσίαση της γιορτής του ΚΔΑΠ παρευρέθηκε και η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Λίτου Βαρβάρα, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος και η δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλου και αρκετοί γονείς και παιδιά.    
Σημαντική η προσφορά του Ηχολήπτη Παναγιώτη Μιχαηλίδη. 
Τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του ΚΔΑΠ για την σπουδαία δουλειά που κάνουν 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:



























































google page rank