Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Από την Τρίτη 27/6/2017 το χωριό του Αετού είναι χωρίς νερό. Όπως όλοι ξέρουμε ο Αετός υδροδοτείται από γεώτρηση. Χρειάστηκε ο δήμος να μισθώσει ειδικό μηχάνημα, τεράστιο γερανό για μεγάλο βάθος,  διότι η ζημιά που υπέστη ήταν σε βάθος 330 μέτρα, στο μοτέρ, την πομόνα και η αντλία είναι κατεστραμμένη εντελώς. 
Χθες έβγαλαν την αντλία κατά τις εργασίες διαπιστώθηκε πως και το καλώδιο ενός χλμ. 3χ330μ περίπου, ήταν κατεστραμμένο και χρειάζεται αλλαγή.
Όλα αυτά όπως υποστηρίζουν οι ερμόδιοι είναι από χρόνιες λειτουργίες και φυσικές φθορές.  Περιμένοντας τα ανταλλακτικά σήμερα, με την ελπίδα μέχρι αύριο να έχει αποκατασταθεί η ζημιά και να έχει το χωριό νερό. Το κόστος της ζημιάς υπολογίζεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.  Οι υπηρεσίες δήμου καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης.  Ο Δήμος και σήμερα για τις ανάγκες του χωριού θα διανέμει εμφιαλωμένο νερό κορπής. 
Η κατανόηση των κατοίκων του Αετού είναι μεγάλη μπρος στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και οι θερμοκρασίες είναι αυξημένες. 


google page rank