Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Πολύωρη κινηματογραφική καταδίωξη στο Αγρίνιο – Αστυνομικοί εντόπισαν όπλο!

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ σε περιοχές του Αγρινίου, με καταδίωξη ενός πολυτελούς ύποπτου οχήματος για ναρκωτικά. Στην κυριολεξία όλη η διαθέσιμη αστυνομική δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας καταδίωκε επί ώρες το ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr το όχημα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από τη Δίωξη Ναρκωτικών στην περιοχή της Αβόρανης και εν συνεχεία καταδιώχθηκε χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε εκ νέου στην ευρύτερη περιοχή της Μακρυνείας, καθώς οι αστυνομικοί δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. 
Ο οδηγός όμως δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών και ξεκίνησε εκ νέου καταδίωξη με τη συμμετοχή όλης της αστυνομικής δύναμης του Αγρινίου! 
Το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ενώ οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι οι επιβαίνοντες οπλοφορούσαν. 
Οι πληροφορίες για την ώρα είναι συγκεχυμένες, ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν όπλο που πιθανολογείται ότι ένας εκ των δύο επιβαινόντων «ξεφορτώθηκε» κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.
agriniotimes
google page rank