Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο στην Αμμουδιά-Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Κλινικά νεκρός είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας 60χρονος κάτοικος του χωριού Κορώνη της Πάργας.
Ο 60χρονος μετέβαινε με το μοτοποδήλατο του στην Αμμουδιά, όταν ξαφνικά βγήκε στο δρόμο ένα αγριογούρουνο με το οποίο και συγκρούστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.
Τον άτυχο 60χρονο εντόπισε τυχαία ένας βοσκός που είχε τα ζώα του στην περιοχή, ο οποίος και ειδοποίησε το ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν μάρτυρες στο mypreveza.gr, το ασθενοφόρο καθυστέρησε πάνω από μία ώρα να παραλάβει τον 60χρονο τραυματία, ο οποίος όλο αυτό το χρονικό διάστημα κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.
Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του συμβάντος είναι ότι το Κέντρο Υγείας Καναλακίου δεν εφημέρευε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα ο άτυχος 60χρονος, εκτός της μιας ώρας που καθυστέρησε το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει, να χάσει και άλλο πολύτιμο χρόνο, αφού μεταφέρθηκε πρώτα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και αφού κρίθηκε κρίσιμη η κατάσταση του, τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου και νοσηλεύεται.

Το γεγονός ότι αν δεν είχε χαθεί τόσος πολύτιμος χρόνος η κατάσταση της υγείας του τραυματία πιθανόν να ήταν καλύτερη φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την απίστευτη κωλυσιεργία της κρατικής μηχανής στο να δημιουργήσει έναν σταθμό ΕΚΑΒ στην Παραλιακή Ζώνη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και ειδικά στο Μεσσοπόταμο όπου ήδη ο Δήμος Πάργας έχει παραχωρήσει και χώρο και εξοπλισμό.
Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Τάκης Νικολόπουλος σε πρόσφατη εκδήλωση για την Υγεία στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, έχουν ήδη παρθεί οι αποφάσεις των αρμοδίων φορέων για την δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, όμως δυστυχώς ενώ ο χώρος και ο εξοπλισμός υπάρχει, η κωλυσιεργία της κρατικής μηχανής, αφήνει μια ολόκληρη τουριστική περιοχή στο έλεος.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν κάτοικοι της Αμμουδιάς στο mypreveza.gr, με το συγκεκριμένο συμβάν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τις επόμενες ημέρες πρόκειται ξεκινήσουν μαζικές κινητοποιήσεις, κλείνοντας και πάλι την Εθνική Οδό Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας, στην διασταύρωση του Μεσοποτάμου.
google page rank