Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Συνεργασία Σπύρου Φωκά και Παν.Μπουρδάρα για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Ενδιαφέρον αρχίζει να αποκτά ο προεκλογικός αγώνας για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς δύο ψηφοδέλτια που είχαν ανακοινωθεί και είχαν τοποθετηθεί απέναντι στον νυν πρόεδρο Θωμά Κάρτσακλα, ενώθηκαν και θα κατέβουν μαζί στις εκλογές που θα γίνουν στις 10 Ιούλη(2017).
Πιο συγκεκριμένα, εκτός του Θωμά Κάρτσακλα που θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, είχαν ανακοινώσει υποψηφιότητα επίσης ο αρχιτέκτονας Σπύρος Φωκάς από την Πρέβεζα και ο επιχειρηματίας Πάνος Μπουρδάρας από την Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας.
Έχουμε όμως μια σημαντική εξέλιξη, καθώς ο Πάνος Μπουρδάρας απέσυρε το ενδιαφέρον του για την προεδρία και συμπαρατάσσεται με το ψηφοδέλτιο που θα έχει σαν υποψήφιο πρόεδρο τον Σπύρο Φωκά.
Ο ίδιος ο κ.Μπουρδάρας απέστειλε για δημοσίευση στο PrevezaPosto την παρακάτω ανακοίνωση:

Ύστερα από συνάντησή μου με τον συνυποψήφιο κ. Σπύρο Φωκά όπου συζητήσαμε μεταξύ μας και αφού αναπτύξαμε τις θέσεις μας, κατέληξα κατόπιν ώριμης σκέψης και κρίσης ότι για το καλό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πρέπει να στηρίξω και να συμπαραταχθώ μαζί του γιατί πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για την προεδρία της τοπικής ΕΠΣ.
Μετά τιμής 
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    
google page rank