Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αιτωλικό: Συνελήφθη 17χρονος που είχε αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ!

Συνελήφθη, προχθές (19-7-2017) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν 22χρονο συνεργό του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ένα ακόμα άγνωστο δράστη, οι οποίοι αναζητούνται.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, την 18-7-2017 το μεσημέρι, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας, σε οικία ημεδαπής στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από την άμεση και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 17χρονος  και συνελήφθη.
Επισημαίνεται ότι, ο 17χρονος και ο 22χρονος έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν επιβληθεί σε βάρος τους περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
sinidisi
google page rank