Ετικέτες

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Στο παραπεντε γλύτωσε το χόρτο του γηπέδου της Κατούνας. Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την χρηματοδότηση των εργασιών του γηπέδου


Με εντατικές παρεμβάσεις ο αρμόδιος γεωπόνος που έχει αναλάβει το γήπεδο της Κατούνας κατάφερε να ξαναδώσει ζωή στο χόρτο του γηπέδου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, πως αν ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό δεν θα φέρει καμιά ευθύνη. 
Με τις ανάλογες παρεμβάσεις το χόρτο ξαναζωντάνεψε του έδωσε πνοή και η μεγάλη βροχόπτωση που σημειώθηκε πριν μέρες στην περιοχή μας. 
Πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως όταν το γήπεδο είναι έτοιμο θα παραδοθεί στην ομάδα από τον Δήμο, όπως και ένα τρακτέρ χορτοκοπτικό και θα πρέπει το Δ.Σ. της ομάδας να αναλάβει την προστασία και την συντήρηση του, όπως κούρεμα, και πότισμα  αλλά και την απαγόρευση εισόδου στο χόρτο. Φυσικά όλα αυτά θα γίνονται με την επιτήρηση του γεωπόνου.
 Έτσι γίνεται άλλωστε σε όλες τις ομάδες που έχουν χόρτο στο Δήμο μας όπως και η Πλαγιά. Έχοντας φυσικά δίπλα το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου.
Φυσικά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην συντήρηση του χόρτου και απαιτείται χρόνος και χρήμα κάτι που δεν είναι εύκολο στις μέρες μας άλλωστε το είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό.  
Πάντως για να μην παραπληροφορούνται οι συνδημότες μας  σε πρόσφατη συνεδρίαση του Κέντρου Μέριμνας δεν ψηφίστηκε ποσό από την αντιπολίτευση, για εργασίες του γηπέδου αλλά και του βοηθητικού. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας ποιος θέλει το γήπεδο ποιος ήθελε  να το καπηλεύεται. Θα θέλαμε να δημοσιεύσει τα πρακτικά της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης προς ενημέρωση των συνδημοτών μας αλλά και αυτών που πραγματικά αγαπούν την ομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: