Ετικέτες

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε τουρίστα στον Μύτικα

Περιστατικό επίθεσης «αδέσποτου» σκύλου είχαμε χτες το βράδυ στον Μύτικα. Ο αμέριμνος τουρίστας καθόταν σε ταβέρνα και έτρωγε με την οικογένεια του, έχοντας τον μικρό του σκύλο δεμένο δίπλα του, όταν το μεγάλο «αδέσποτο» τσοπανόσκυλο, που εδώ και κάποιες ημέρες γυρνά τελείως ελεύθερο, επιτέθηκε δαγκώνοντας τον στο πόδι. Χρειάστηκε η βοήθεια του εστιάτορα για να απομακρυνθεί ο εξαγριωμένος «αδέσποτος» σκύλος.
Εμείς θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε ξαναπεί. Είναι Καλοκαίρι και ο Μύτικας έχει πλέον αρκετό κόσμο και αρκετά μικρά παιδιά που κυκλοφορούν στο χωριό. Η ευθύνη είναι καθαρά των ιδιοκτητών των σκύλων που δεν κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να προσέχουν τα σκυλιά τους.

Για το συγκεκριμένο σκυλί, το οποίο είναι τσοπανόσκυλο, παρακαλούμε τον ιδιοκτήτη του (γνωρίζουμε το όνομα του) επιτέλους να το μαζέψει δείχνοντας υπευθυνότητα και να το πάει εκεί που είναι η θέση του και η δουλειά του.
Με αυτά και αυτά, βρίσκουν πάτημα και άλλοθι κάποιοι ασυνείδητοι να επιδίδονται στο σπορ της μαζικής δηλητηρίασης με φόλες, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο.mytikaspress.blogspot.gr