Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΣΤΑΚΟΣ- Μια πόλη, ένα χωριό μια πρωτεύουσα Καλλικρατικου και Καποδιστριακου Δήμου . .



Ως είθισται η προβολή ενός τόπου και κυρίως για τουριστικούς λόγους παρουσιάζετε με κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι συνυφασμένο με την ιστορία του (ιστορική, καλλιτεχνική, αθλητική, κλπ).
Υπάρχουν όμως και πολλά αξιόλογα μέρη που έχουν πέραν των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και πολλά ενδιαφέροντα, άξια προσοχής και διαφήμισης.
Ο Αστακός δεν χαρακτηρίζεται και δεν μπορεί να διαφημιστεί μόνο απο την παραλία του (λογω θάλασσας) όπως έχουμε επικεντρωθεί όλοι μας, αλλά και από τις υπόλοιπες ομορφιές των πολλών συνοικιών που συγκαταλέγονται και συμπεριλαμβάνονται στον χωροταξικό αυτό τόπο. 
Ανεξερεύνητες είναι οι ομορφιές αυτές από τους περισσότερους από εμάς που διακρινόμαστε κυρίως στο να διαφημίζουμε τον τόπο μας με μια  συγκεκριμένη τοποθεσία. 
Φυσικά ενα παραθαλάσσιο μέρος έχει σαν ατου την θάλασσα και την παραλίααλλα συμπτωματικά εδω στον Αστακό όλες οι υπόλοιπες συνοικίες έχουν την ίδια ομορφιά, την ίδια αίγλη, το ίδιο άρωμα, έτσι ώστε να μπορούν να συνθέτουν μια απαράμιλλη ζωγραφιά. 

Οι εικόνες που θα δημοσιεύσω είναι από την όμορφη συνοικία ΧΟΒΟΛΙΟ που έχει την τύχη να έχει σύμμαχο και την θάλασσα....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















Χρήστος Μπόνης 
google page rank