Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τράκαραν σκάφη στην Πρέβεζα – Ένας τραυματίας!

Συμβαίνει και στην θάλασσα. Σύγκρουση σκαφών είχαμε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης έξω από το αλιευτικό καταφύγιο στην Πρέβεζα. Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, βραδινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας από καπετάνιο σκάφους με την παρουσία του στο Λιμενικό Κατάστημα για περιστατικό πρόσκρουσης σκαφών.
Συγκεκριμένα, το σκάφος του με δύο επιβαίνοντες κατά τους χειρισμούς αποφυγής εμποδίου, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη του, προσέκρουσε με το εμπρόσθιο τμήμα του (το κοράκι) σε αγκυροβολημένο ιστιοφόρο σημαίας Ολλανδίας, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν, ο ελαφρύς τραυματισμός (εκδορές) στο δεξί πόδι του Κυβερνήτη του ιστιοφόρου και η πρόκληση διαμπερούς ρήγματος στο μέσον της δεξιάς πλευράς και σε ύψος ενός μέτρου από την ίσαλο γραμμή, καθώς και εκδορές στο πρώτο σκάφος στα έξαλα του πρωραίου τμήματος.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι επιθεωρήσεως και διαπίστωσης διατήρησης της αξιοπλοΐας και προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

pamepreveza.gr
google page rank