Ετικέτες

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Κάστρο της Βόνιτσας αυριο Κυριακή 23 Ιουλίου στις 21.00 με ελεύθερη είσοδος

Μια διαφορετική έντεχνο- ποιητική συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι με δωρεάν είσοδο την Κυριακή 23 Ιουλίου στο επιβλητικό κάστρο της Βόνιτσας.
Ο τραγουδοποιός Λουδοβίκος των Ανωγείων με την μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του, μέσα από ένα μουσικό σκηνικό ταξίδι ,θα εμφανισθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Κάστρο στις 21.00 μ.μ.
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο - γεννημένος στα Ανώγεια της Κρήτης - Γιώργος Δραμουντάνης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά, θα ψιθυρίσει αλήθειες που μοιάζουν σαν παραμύθια, θα σκαρώσει στίχους και θα χαρίσει απλόχερα σκέψεις και συναισθήματα που δίνουν νόημα στη ζωή, και μιλά για αυτές τις βραδιές και για τη σημερινή Ελλάδα.
Το Κάστρο της Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας είναι ένα μοναδικός τόπος με θετική ενέργεια.
Το κάστρο είναι χτισμένο σε λόφο πάνω από την πόλη και είναι ένα από τα καλύτερα σωζόμενα βυζαντινά και μεσαιωνικά κάστρα της Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί το στολίδι όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της Ακαρνανίας, τόσο για τη μακραίωνη ιστορία του, όσο και για την επιβλητική του θέση στα στενά του Αμβρακικού.
Η συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων θα γίνει στο πρώτο διάζωμα του Κάστρου ακριβώς μετά την Κεντρική Πύλη.
Θα υπάρχει δωρεάν χώρος παρκινγκ λίγο πριν την πύλη και κατά την διάρκεια της Συναυλίας - Παράστασης
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Είναι λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα πανέμορφο και επιβλητικό Κάστρο να απολαύσουμε τις μελωδίες του Λουδοβίκου των Ανωγείων.