Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Αναβλήθηκε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφοράς υπερίσχυσε η αντιπολίτευση στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας


Η ανακοίνωση του Δήμου για συνεδρίαση δια μεταφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρας 09/11/2020, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από όλες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης (Λαϊκή Συσπείρωση 1 μέλος - Κύμα Αλλαγής 9 μέλη – Συμφωνία Ελπίδας 5 μέλη και της ανεξάρτητης Αθηνάς Καρέλου, σύνολο 16 μέλη του Δ.Σ. Ενώ ο συνδυασμός του Δημάρχου έχει 11 μέλη.) Όλοι στο σύνολο τους 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Αφού δεν συμμετείχαν τα 16 μέλη και αντέδρασαν  το συμβούλιο αναβλήθηκε.
Οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν μεγάλες και προέβησαν σε ανακοινώσεις δια μέσου των τοπικών site. Το ίδιο έγινε και με απαντήσεις από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας αλλά μόνο προς μια κατεύθυνση τον Αθανάσιο Κασόλα που είναι επικεφαλής του συνδυασμού «κύμα αλλαγής» και παραξενεύτηκαν πάρα πολλοί και είπαν ίσως μάλλον αυτόν φοβάται περισσότερο. 
Στις ανακοινώσεις μπήκε και το θέμα το κλείσιμο των Τραπεζών της Βόνιτσας
Πάντως πρώτος αντέδρασε ο Νώντας Μωραΐτης από την Λαϊκή συσπείρωση, στην συνέχεια ο Δημήτρης Μασούρας από την Συμφωνία Ελπίδας και στην συνέχεια ο Αθανάσιος Κασόλας απο το κύμα αλλαγής όλοι αυτοί εξηγούν γιατί τα συμβούλια δεν πρέπει να γίνονται δια μεταφοράς. 
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος με τον πρόεδρο του συμβουλίου αναγκάστηκαν να καλέσουν δημοτικό νέο συμβούλιο αύριο Παρασκευή 13/11/20 με τηλεδιάσκεψη όπως ήθελε η αντιπολίτευση. 
Τέλος συνεδριάζει το εξ αναβολής Δ.Σ. με τα παρακάτω θέματα: 



google page rank