Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΠΛΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ Η ΔΑΦΝΗ

Η Δάφνη ήταν η ομάδα που πήρε το τοπικό ντέρμπι με το Ελαιόφυτο με σκόρ 1-2. Κακό ποδόσφαιρο στα πρώτα περίπου 30 λεπτά του αγώνα με την πρώτη αξιόλογη φάση να καταγράφεται για τους γηπεδούχους στο 32′, και στο 36′ να παίρνουν κεφάλι στο σκόρ με εκτέλεση πέναλτι του Τσαγιάννη.
Στην επανάληψη η Δάφνη μπήκε καλύτερα και κατάφερε την πλήρη ανατροπή.Με κινητήριους μοχλούς τους Αλτζερίνη και Καλογεράκη που έκαναν άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα κατάφεραν να πετύχουν δύο γκόλ και να φύγουν με το τρίποντο απο το γήπεδο του Ελαιοφύτου.
Φάσεις και γκόλ:
32′ Κάθετη του Τσαγιάννη στον Καιπάνο που πλασάρει αδύναμα και δίνει την ευκαιρία στον Καρατζένη να μπλοκάρει.
34′ Σούτ του Καλογεράκη μέσα απο την περιοχή και δεξιά περνάει ελάχιστα δίπλα στο απέναντι δοκάρι άουτ

36′ ΓΚΟΛ: Ο Μολώνης Δ στην προσπάθεια να απομακρύνει ύστερα απο κόρνερ του Τσαγιάννη βρίσκει την μπάλα με το χέρι και τον διαιτητή κοντά στην φάση να καταλογίζει πέναλτι..Το εκτελεί ο Τσαγιάννης και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
40΄Φάουλ του Αλτζερίνη ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
48′ Ο Καλογεράκης ανατρέπεται στην περιοχή απο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με τον διαιτητή να σφυρίζει έμμεσο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της Δάφνης που ζητούν πέναλτι.Ο Καλογεράκης το εκτελεί με πάσα στον Αλτζερίνη που σουτάρει και στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντο δοκάρι άουτ.
52΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη απο δεξιά στην καρδιά της άμυνας, κεφαλιά του Αλτζερίνη και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1
59′ Σέντρα του Χουλιάρα κεφαλιά του Μολώνη Δ η μπάλα στην αγκαλιά του Καιπάνου.
63′ Σέντρα απο αριστερά του Γ.Καιπάνου ο Χαραμής ανενόχλητος στην μικρή περιοχή πιάνει κακή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.
65′ ΓΚΟΛ: Συρτό διαγώνιο σούτ απο δεξιά του Καλογεράκη ξεγελάει τον Καιπάνο που βρίσκει λίγο την μπάλα αλλά αυτή καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2
ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: Καιπάνος Β, Πεταρούδας, Τουρλίδας(86′ Σιμονιάν)), Γιώτης, Βασιλείου, Σαλαούνης, Τουρλίδας Δ(55′ Τσινιάς), Τσαγιάννης, Καιπάνος Γ, Καρανταλής, Χαραμής(72΄Χασιώτης Γ)
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ: Καρατζένης, Χασιώτης(46′ Χουλιάρας), Καραγιάννης, Μολώνης Π. Τσακαρδάνος, Μουλαρογιάννης, Καλογεράκης(86΄Κολοκώτσιος), Νταλακούρας, Μολώνης Θ(46΄Βασιλόπουλος), Αλντζερίνης, Μολώνης Δ.
http://www.agrinio24.com/
google page rank