Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αυτοκτόνησε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου στην Αθήνα – Την κρατούσαν αλλά γλίστρησαν τα χέρια της

Αρχική » Κοινωνία » Αυτοκτόνησε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου στην Αθήνα – Την κρατούσαν αλλά γλίστρησαν τα χέρια της
Αυτοκτόνησε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου στην Αθήνα – Την κρατούσαν αλλά γλίστρησαν τα χέρια της
Σε ανείπωτη τραγωδία κατέληξαν οι οικογενειακές διακοπές του Steve και της Denniel Higginson με τους γονείς της.
Μετά από καυγά τους, η 38χρονη Denniel Higginson σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι. Ο σύζυγός της την ικέτευε. «Σε παρακαλώ μωρό μου, μην το κάνεις. Μη με αφήσεις». Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου και του πατέρα της, η 38χρονη πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο του ξενοδοχείου στην Αθήνα.
Στιγμές πριν το τραγικό περιστατικό, ο Steve έπιασε από τα χέρια τη γυναίκα του αλλά γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Η 38χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κηρύχθηκε νεκρή από τα πολλαπλά τραύματά της. Οι βρετανικές αρχές κλήθηκαν να διερευνήσουν το τραγικό συμβάν μετά την κατάθεση των γονιών της πως ο σύζυγός της ήταν χειριστικός και την οδήγησε στον θάνατο.

Οι γονείς της Denniel ενεπλάκησαν στον καυγά του ζευγαριού ενώ βρίσκονταν για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα. Αφού οι αξιωματούχοι από το Ηνωμένο Βασίλειο μίλησαν με τις ελληνικές αρχές και τον διευθυντή του ξενοδοχείου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η 38χρονη αυτοκτόνησε και δεν άσκησαν δίωξη στον σύζυγό της.
Στην ακροαματική διαδικασία έγινε γνωστό πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από site γνωριμιών το 2014. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου και μετακόμισαν στο Ντουμπάι τον Ιανουάριο του 2015. Η 38χρονη ήταν δυσαρεστημένη με τη νέα της ζωή, ενώ λίγο αργότερα απέβαλε. Το τραγικό συμβάν έγινε στις 19 Ιουλίου και ενώ το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Αθήνα με τους γονείς της Jennifer και Dennis.
«Τη μοιραία μέρα υπήρχε ένταση ανάμεσά τους. Εκείνο το απόγευμα πήγαν για δείπνο στο κέντρο της Αθήνας. Η Denniel και η μητέρα της πήγαν βόλτα και έλειπαν για πάνω από 90 λεπτά. Οι δύο άντρες ανησύχησαν και όταν γύρισαν άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο Steve και η Denniel γύρισαν στο δωμάτιό τους και κάθονταν στο μπαλκόνι όπου της εξηγούσε γιατί ήταν αναστατωμένος. Αφού πήγε τουαλέτα, τη βρήκε να κρέμεται από το μπαλκόνι. Προσπάθησε να τη σταματήσει, ενώ και οι δυο τους φώναζαν. Οι φωνές έφεραν στο δωμάτιο και τον πατέρα της Denniel που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο. Ο άντρας της της φώναζε «σε παρακαλώ μωρό μου, μην το κάνεις, μη με αφήσεις». Οι δύο άντρες την είχαν πιάσει από τα χέρια και προσπαθούσαν να την κρατήσουν. Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούσαν από κάτω αλλά κανείς δεν πήγε να βοηθήσει. Ο Steve ήταν κουρασμένος και τα χέρια του είχαν αρχίσει να ιδρώνουν. Δεν κατάφεραν να τη κρατήσουν και έπεσε στο κενό», δήλωσε ο επιθεωρητής Roger Edwards.
Dailymail
google page rank