Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

Ένας 22χρονος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 20χρονου φοιτητή, που έγινε απογευματινές ώρες της 8ης Μαϊου 2016 σε περιοχή της Πεντέλης. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο 20χρονος είχε εντοπιστεί στις 14 Μαϊου 2016 νεκρός σε χωμάτινο δρόμο, δίπλα στον περιφερειακό Πεντέλης-Νέας Μάκρης στη θέση ‘Αγιος Πέτρος της Πεντέλης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Μετά από πολύμηνη έρευνα και ανάλυση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 22χρονου στην ανθρωποκτονία.
Ο δράστης εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη να κινείται με το όχημά του στην περιοχή του Γέρακα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν αυτός κινήθηκε εναντίον τους με σκοπό να τους πλήξει και να διαφύγει. Μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.
Ο δράστης ανακρινόμενος ομολόγησε την ανθρωποκτονία, η οποία αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάσνικοφ τύπου ρέπλικα.
Τα κατασχεθέντα στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

πηγή:koutipandoras.gr
google page rank