Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας στην 3η Ελαία

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων — Βρες το ταλέντο σου!, το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας συμμετείχε στην 3η Ελαία που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο Αγρίνιο.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σαν στόχο αφενός την αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων και των εμπειριών των καταρτιζομένων αφετέρου να βοηθήσει τους καταρτιζόμενους να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους και τελικά να αυξήσουν τις προοπτικές απασχόλησης τους.
Οι σπουδαστές του Γ΄ και Δ΄ εξάμηνου σπουδών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΙΕΚ Βόνιτσας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους, προετοίμασαν εδέσματα με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο τα οποία και προσέφεραν το πρωί της Παρασκευής, στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Λεπενούς και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μαγείρεψαν ζωντανά και προσέφεραν εδέσματα στους επισκέπτες ημερίδας με θέμα «Καλλιέργεια της ελιάς, Περιβάλλον και Υγεία» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Αγρινίου.
Οι σπουδαστές του Α΄ εξάμηνου σπουδών της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού» ανέλαβαν, με επιτυχία, καθήκοντα υποδοχής και γραμματείας για τις ανάγκες της παραπάνω ημερίδας.
Τέλος ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου Αγρινίου για την άψογη συνεργασία, και την υποστήριξη που  προσέφεραν.

google page rank