Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στερνό Αντίο στον άτυχο Γιάννη Παξινό απο την Πλαγιά Ακτίου - Βόνιτσας

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ενοριακό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλαγιά
θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Παξινού 29 ετών του Γεωργίου και της Θεοδώρας, που έφυγε άδικα βρίσκοντας τραγικό θάνατο και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, σε συγγενείς και φίλους.
Ο Γιάννης ήταν άτυχος μιας και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του στο ύψος του  Άγιου Αντώνιου και καρφώθηκε στην λιμνο θάλασσα, που στην περιοχή εκείνη δεν έχει πολύ βάθος αλλά είναι όλο λάσπη.  Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο φίλος του Βασίλης και γύριζαν από την Άρτα που είχαν πάει να κλείσουν κάποια δουλειά, μιας και ο Γιάννης που ήταν γνωστός σε όλους και σαν dj .
Πολλοί λένε πως κάτι πετάχτηκε στο δρόμο ίσως σκύλος και στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έφυγε το αυτοκίνητο από την πορεία του.
Ο φίλος του Βασίλης κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο και λέγεται πως προσπάθησε να βγάλει και τον Γιάννη αλλά δεν τα κατάφερε και ο Γιάννης πέθανε από πνιγμό.. Στην συνέχεια βγήκε στο δρόμο και προσπαθούσε να σταματήσει κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα για βοήθεια μάταια όμως, δεν σταματούσαν, στην συνέχεια πήγε με τα πόδια μέχρι τον τεκέ και κει σταμάτησε κάποιος διερχόμενος.
Αμέσως ήρθε  η πυροσβεστική και η αστυνομία και αργά την νύχτα έβγαλαν τον Γιάννη αλλά ήταν νεκρός.
Άλλες μαρτυρίες των κατοίκων λένε πως ο Γιάννης πέθανε αμέσως με το που έπεσε το αυτοκίνητο στο βούρκο. Όπως να έχουν τα πράγματα το τραγικό γεγονός είναι, πως ο Γιάννης ένα πολύ καλό και εργατικό παιδί από την Πλαγιά Ακτίου-Βόνιτσας, έφυγε νέος από κοντά μας.
Γερανός  έβγαλε το αυτοκίνητο αργά την νύχτα. Η σωρός του άτυχου Γιάννη μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή.
Ο φίλος του και συνεπιβάτης δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα από το σοκ.
Το χωριό της Πλαγιάς τυλίχθηκε στο πένθος και σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 θα πούμε όλοι το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Παξινό.
Φυσικά ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Α.Ο.Πλαγιάς αναβλήθηκε μιας και ο Γιάννης υπήρξε ποδοσφαιριστής του.

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΤΉΡΙΑ 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ.
google page rank