Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΔΕΩΝ ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΩΝ!!!!! ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΜΕ 2-6


Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Μεδεών Κατούνας επέστρεψε στις νίκες και στα τρίποντα καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-2 στη δύσκολη έδρα του Α.Ο Κανδήλας
Οι Κατουνιώτες έπαιξαν ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας ως αιχμή του δόρατος τους Τζαβίδη και Γουρούνα που σημείωσαν από δύο τέρματα, δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες να φτάσουν σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Η Κανδήλα ήταν αυτή που δημιούργησε τις πρώτες δύο ευκαιρίες με τον Παβέλη στο 4' και τον Αποστολάκη 7' ωστόσο ο τερματοφύλακας της Κατούνας Μπουμπούλης ανταποκρίθηκε σωστά και στις δύο περιπτώσεις.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και άρχισαν να ''πυροβολούν'' την εστία του τερματοφύλακα Γιαννείου.
Το 0-1 έγινε στο 12' με τον Μπρακάη να πλασάρει εύστοχα από κοντά τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ ! 
Πέντε λεπτά αργότερα έγινε και το 0-2 με διαγώνιο σουτ του Τζαβίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ωραία κάθετη πάσα του φορ Μαυρομμάτη. 
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν πρώτα να μειώσουν με κεφαλιά του Γιαννείου Θ ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Αποστολάκης (24') και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με δυνατό πλασέ του Βασιλάκη 30'. Στο 44' ο Θεοδώρου έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα ξανά στην Μεδεών όταν αστόχησε απελπιστικά από πολύ ευνοϊκή θέση. Το ημίχρονο τέλειωσε με σκορ 2-2 αφήνοντας υποσχέσεις και για άλλα τέρματα στο δεύτερο μέρος.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σε διάστημα 25' (45'-70') , σημείωσαν άλλα τέσσερα τέρματα. Ο Τζαβίδης πρώτα με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα ξανά στους Κατουνιώτες ύστερα από ασίστ του Σεραφή Λ . Στο 58' ο Σεραφής Λ από δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας το 4-2 δίνοντας μ'αυτόν τον τρόπο αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γουρούνα να χριστεί σκόρερ καθώς πλάσαρε ιδανικά τον Γιαννειό μετά από ασίστ του Μαυρομμάτη. Το τελικό 6-2 έγραψε ξανά ο Γουρούνας με πανομοιότυπο τρόπο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Τέλος, το ντεμπούτο του με τα πράσινα της Κατούνας έκανε ο έμπειρος μέσος Αποστόλης Ζαμπέλης.



Α.Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ: (ΛΥΤΡΑΣ Π) 1. ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Α 2. ΓΡΙΒΑΣ 3. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ) 4.ΠΑΒΕΛΗΣ (ΣΑΚΟΥΦΑΚΗΣ) 5. ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ 6. ΒΑΡΔΗΣ 7. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 8. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ 9. ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β (ΠΛΑΤΗΣ) 10. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Α 11. ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Θ

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: (ΣΑΜΑΝΤΑΣ Ε) 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Δ 2. ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 3. ΜΟΥΧΑΣ 4. ΖΩΓΑΚΗΣ 5. ΜΠΡΑΚΑΗ 6. ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ Ε 7. ΤΖΑΒΙΔΗΣ (ΣΕΡΑΦΗΣ Ε) 8. ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ(ΖΑΜΠΕΛΗΣ Α) 10. ΣΕΡΑΦΗΣ Λ. 11. ΘΕΟΔΩΡΟΥ(ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ)

Επιμέλεια : Λεωνίδας Σεραφής , Επαμεινώνδας Κούπλας
google page rank