Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του συλλόγου χτες Σάββατο  1η Φεβρουαρίου 2014 στο «Όπως Παλιά» στην παραλία της Βόνιτσας!!!
Μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Ακτίου-Βόνιτσας πραγματοποίησε, χθες Σάββατο το βράδυ, 1/2/2014, την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Συλλόγου στην ταβέρνα «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» στην Βόνιτσα. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γυναικών, ΜΑΣΟΥΡΑ ΒΟΥΛΑ, ΠΕΡΥ ΛΑΓΟΥ, ΡΕΝΑ ΜΠΙΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΡΗαφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους έκοψαν τη πίτα και την μοίρασαν σε όλους.

Ο Σύλλογος ευχήθηκε  υγεία και προπάντων δύναμη και αισιοδοξία για όλο τον κόσμο. Επίσης έγινε αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου και ανακοινώθηκε η πρώτη χειμερινή απόδραση για φέτος στην Κοζάνη, το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς καθώς και ότι θα ξεκινήσει εργαστήρι ζωγραφικής.
Η παρουσία των γυναικών και όχι μόνο ήταν πάρα πολύ μεγάλη και όλων των ηλικιών όπου  κατέκλυσαν την ταβέρνα, το γλέντησαν με την ψυχή τους αφού χόρεψαν τραγούδια όλων των ειδών ,  χρωματίζοντας έτσι την βραδιά τους με μια ευχάριστη νότα διασκέδασης!!!



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



























google page rank