Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Υλοποιούμε την απόφαση μας, συμπαραστεκόμαστε στους δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
«ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ»
Τ.Θ. 25099 Τ.Κ.10026 ΑΘΗΝΑ

E MAIL: koutivis@otenet.gr ή katounasnews@gmail.com
http://katounanews.blogspot.gr/
www.facebook.com/katounanews

Σε καταστάσεις κρίσης η αλληλεγγύη παίρνει τον πρώτο λόγο.
Το ηθικό καθήκον και την υποχρέωση που έχουμε ως μέλη της κοινωνίας, να αλληλοϋποστηρίζομαστε και να αλληλοβοηθούμαστε.
Σκοπός κάθε Πατριδοτοπικού Συλλόγου δεν είναι μόνο οι πίτες, οι χοροί, τα πανηγύρια και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, αλλά η στήριξη στον συνάνθρωπο. Ποιος ξεχνά τον σεισμό της Κατούνας και τις πληγές που άφησε πίσω του τη δεκαετία του 60…;
Δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως σε άλλες περιπτώσεις και να μην σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας Κεφαλλονίτες.
Γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα τα έσοδα του ετήσιου χορού μας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 7/2/2014, στο κέντρο Feever,  ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 11/2/2014 ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ, μετά την επαφή που είχαμε με το γραφείου του Δημάρχου κ.  Αλέξανδρου Παρίση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  καλεί το σύνολο των πολιτών και φορέων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της κοινωνίας και να βοηθήσουν, όπως αυτοί επιλέξουν, συμμετέχοντας ενεργά σε κάποια από τις δεκάδες πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας, για τους δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες.
Τα μελη του Δ.Σ.: 
Παπαδημητρίου Γεώργιος, Στούπας Σταμούλης, Λίτσος Ελευθέριος, Τζαβαλάς Χρήστος, Ζώης Νικόλαος, Μύτακας Κων/νος και Κουτιβής Ευάγγελος.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
google page rank