Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ισόβια για το έγκλημα πάθους και για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του

Σε ισόβια καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 63χρονο, για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση, την οποία είχε ρίξει σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες. 
Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί ξαφνικά πέρυσι τον Μάιο. Μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών, καθώς και τα ρούχα της.
Εν τέλει, τον περασμένο Νοέμβριο η αστυνομία Σερρών συνέλαβε τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση. Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου αυτό διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του τον δεσμό τους.
Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος υιοθέτησε διαφορετική στάση. Αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για «ατύχημα» ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

zougla.gr
google page rank