Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΥΦΟΣ : ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Διαμορφώθηκε και ο χώρος έξω και μέσα στο γήπεδο της Τρύφου  και πραγματοποιήθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τις υπηρεσίες του Δήμου, διότι οι εργασίες  έπρεπε να γίνουν γρήγορα έτσι ώστε να μπορεί να ααγωνίζεται στο γήπεδό της η ομάδα της Τρύφου, μιας και χρειάζονταν να ανοιχτεί και να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου που συνδέει το γήπεδο με τον κεντρικό δρόμο να περνάει και το ασθενοφόρο.
Όπως ξέρουμε όλοι για να εγκρίνονται τα γήπεδα και να αγωνίζονται οι τοπικές μας ομάδες  χρειάζεται  να πληρούν ορισμένους  όρους.
Επίσης μαζεύτηκαν και σκορπίστηκαν τα γύρω μπάζα που υπήρχαν και να στρωθεί δρόμος με αμμοχάλικο. Όπως και τα μπάζα που ήταν και εντός του γηπέδου. Η νέα δημοτική αρχή καταβάλει τεράστιες  προσπάθειες για να αναπληρώσει τα κενά που υπήρχαν την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι παρεμβάσεις σε κάθε χωριό γίνονται με πολύ όρεξη και ελπίζουμε να συνεχίσουν για τα υπόλοιπα 5 χρόνια. 

Προς ενημέρωση των φιλάθλων η ομάδα της Α.Ε. Τρύφου αγωνίζεται στην Β κατηγορία ΕΠΣΝΑ με την ομάδα της Α.Ε. Βάλτου (Χαλκιόπουλο) την Κυριακή 4:30 εκτός έδρας. 











google page rank