Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΝΩΣΗ Α.ΜΕ.Α ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!

 ΕΝΩΣΗ Α.ΜΕ.Α ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: «ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…..ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…»
Tα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου σχετικά με το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ειδικότερα την παραχώρηση τεσσάρων αιθουσών του ισογείου του Κοινοτικού Καταστήματος Παραβόλας ξεσήκωσαν μερίδα των αναπήρων..
Μάλιστα στη σελίδα που διατηρεί η Ένωση Α.με.α Αιτ/νίας Απόστολος Λουκάς λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο με την κατάσταση του κτιρίου και επισημαίνουν   «Οι πρώτες 3 φωτο δείχνουν το πρώην Δημαρχείο  Παραβόλας, και αυτές που έπονται δείχνουν τις καταστροφές που υποστήριξε ότι έχει υποστεί το κτίριο απ το κέντρο αναπήρων ο πρόεδρος κ.Μουτάφης στο Δημοτικό Συμβούλιο .Αγρινίου. Ντροπή και αίσχος.Το φτιάξαμε ,δεν το καταστρέψαμε.!

                  
agriniosite
google page rank