Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Βιο-ΛΟΓΙΚΑ στην Ένωση Αγρινίου

Θωμάς Κουτσουπιάς: Εγγυόμαστε την ένταξη στο πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας-Βιολογικής Κτηνοτροφίας. Εγγυόμαστε την απορρόφηση της παραγωγής σε γάλα, ελιές, μηδική, καλαμπόκι κ.α. 
Το νέο πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας-Βιολογικής Κτηνοτροφίας είναι εδώ! 
Και η Ένωση Αγρινίου, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα πλέον δραστήρια και παραγωγικά Τμήματα σε όλη τη χώρα, προσφέρει υπηρεσίες διοικητικής και τεχνικής φύσεως, διασφαλίζοντας ότι οι αγρότες μας θα απολαύσουν τη μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση και ότι θα αποφύγουν πιθανά πρόστιμα και κυρώσεις. 
Κατά την υλοποίηση των προηγούμενων προγραμμάτων, πετύχαμε το απόλυτο. 
 Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι στη Βιολογική Κτηνοτροφία ο νομός μας κατέχει το 30% του συνόλου των αιτήσεων της χώρας. 
Εξίσου σημαντική η συμβολή μας και στη Βιολογική Γεωργία, επιτυγχάνοντας την εισροή σημαντικών κονδυλίων στο νομό μας. Αυτή τη φορά, η Ένωση Αγρινίου κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, καθώς είναι η ίδια που έρχεται να εγγυηθεί και την απορρόφηση των βασικών βιολογικώς παραγόμενων προϊόντων, όπως οι ελιές, το γάλα, η μηδική, το καλαμπόκι κ.α.
 Με ολοκληρωμένη διαχείριση και με συνεχή υποστήριξη των παραγωγών σε κάθε τους βήμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. 
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς εξηγεί:


 Σκεφτόμαστε έξυπνα-Παράγουμε βιολογικά. 
Αν αναπτυχθεί με το σωστό τρόπο και με τις σωστές γεωργικές προϋποθέσεις, ο πρωτογενής τομέας  μπορεί να διεκδικήσει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης που προσδοκούμε, καθιστώντας τη γεωργία και την κτηνοτροφία της χώρας μας δυναμική και ανταγωνιστική έναντι των  Ευρωπαϊκών και όχι μόνο αγορών. 
Στην Ένωση Αγρινίου για αυτό εργαζόμαστε!
 Για να δώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας, για να αναδείξουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις, για να αξιοποιήσουμε τον τα εργαλεία της δουλειάς μας και μην κοιτάμε τις επενδύσεις με παρωπίδες, αλλά να βρίσκουμε μέσα από τις καινοτόμες ιδέες μας, εκείνο που μπορεί να βοηθήσει εμάς και τη χώρα μας να βγει σιγά σιγά και με σταθερά βήματα από την οικονομική κρίση. 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε και η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. 
Ενημερωθείτε υπεύθυνα στο Τμήμα Αγροτικών Μελετών της Ένωσης Αγρινίου, στα κεντρικά μας γραφεία στην οδό Παπαϊωάννου 23. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641.0.69017 – 69026 – 69032.

e-ea.gr
google page rank