Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Σκηνές ντροπής!!!Μόνο ξύλο δεν έπαιξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου!

Εικόνες και καταστάσεις ντροπής εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, αν και η πορεία της αποψινής συνεδρίασης δεν προμήνυε κάτι τέτοιο.
Σημείο αιχμής, το θέμα που έφερε προς συζήτηση ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, αναφορικά με την ανάκληση απόφασης παραχώρησης αιθουσών του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου Παραβόλας στον Σύλλογο αναπήρων «Η ΕΛΠΙΔΑ».
Ο κ. Γκρίζης ανέφερε στο σώμα πως έχει ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου  Παραβόλας, ότι, ο Σύλλογος -στον οποίον,ο πρώην πρόεδρος ο Θεόδωρος Μαδιάς, που προ ημερών ως γνωστόν «έφυγε» από τη ζωή στις φυλακές του Κορυδαλλού-  διαπιστώθηκαν ζημιές και αυθαίρετες παρεμβάσεις στους χώρους του κτιρίου (ακούστηκε ακόμη και για προσπάθεια δημιουργίας πισινών, ενώ μετατράπηκε και σε κέντρο διημέρευσης αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται) που δεν προβλέπονται από τους όρους  παραχώρησης.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου και άτομα με αναπηρία διέψευσαν τις καταγγελίες του κ. Γκρίζη, ενώ μόλις το λόγο πήρε ο Νίκος Καζαντζής έγινε το έλα να δεις, κι ενώ στο ενδιάμεσο ο κ. Γκρίζης ανέφερε ότι σε συνεννόηση με τον Θεόδωρο Μαδιά είχε έρθει ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο κ. Καζαντζής χαρακτήρισε τον κ. Γκρίζη «δεκανίκι» του Καλαμπαλίκη, ο κ. Γκρίζης του απάντησε πως έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του επειδή «τόσα χρόνια βλέπει την πλάτη του» και επειδή μετά την αποπομπή του,  έχει την θέση του αναπληρωτή Δημάρχου.
Η κατάσταση ξέφυγε από τις φωνές του κ. Λαούνη (μέλος συλλόγου με αναπηρία) ο οποίος εξαπέλυε μύδρους και απειλές κατά του Ανδρέα Καλαμπαλίκη, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης, να αναγκαστεί να διακόψει τη συζήτηση και να αναβάλει το  θέμα, κάτι που εξάλλου είχαν ζητήσει νωρίτερα σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
http://sinidisi.gr/
agriniotimes
google page rank