Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τους πήρε η νύχτα να βουλώνουν τις λακκούβες Βόνιτσα- Μοναστηράκι. Μπράβο στον πρόεδρο


 Δεν ξέρουμε αν ήταν προγραμματισμένο ή το δημοσίευμα μας για τις λακκούβες έσπρωξε τον πρόεδρο της Βόνιτσας Χρήστο Χασακή να επέμβει άμεσα και μπράβο του, διότι τα σημεία που είχαμε αναρτήσει δεν είναι της δικαιοδοσίας του Δήμου αλλά της Περιφέρειας.
Αυτό δείχνει την ευαισθησία που έχουν μερικοί από το Δήμο μας και κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μπράβο τους.
Μην ξεχνάμε πως γι’ αυτό το δίκτυο υπογράφτηκε στην Περιφέρεια  στις 16/11/2016,  σύμβαση κατασκευής για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Μοναστηράκι-Πάλαιρος-Μύτικας», με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Το έργο αφορά στην συντήρηση τμήματος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσα-Πάλαιρος-Μύτικας και του δρόμου Θύρρειο-Μοναστηράκι-Βόνιτσα. Πρόκειται για ασφαλτοστρωμένη Επαρχιακή Οδό με μήκος 23.000 μέτρα η οποία όμως παρουσιάζει διάφορα προβλήματα, όπως λάκκους, έλλειψη οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, κλπ. 
Γι' αυτό λοιπόν λίγη υπομονή ακόμα άλλωστε δεν είναι το μοναδικό οδικό δίκτυο στην Ελλάδα, όλη η Ελλάδα έτσι είναι.......
Οι εργασίες με την συγκεκριμένη εργολαβία θα συντηρήσουν και θα βελτιώσουν την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Περιλαμβάνουν : α)ανακατασκευή οδοστρώματος β)καθαρισμό τάφρων και οχετών με παράλληλο κόψιμο χόρτων γ)επούλωση λάκκων με ασφαλτόμιγμα δ)ισοπεδωτική στρώση ασφαλτομίγματος μεταβλητού πάχους, όπου απαιτείται, μετά από υπόδειξη της υπηρεσίας και ε) διαγράμμιση του οδοστρώματος, τοποθέτηση πινακίδων και οριοδεικτικών πλαστικών και μεταλλικών δεικτών, με ενδείξεις για ύψος χιονιού.
Είναι ενα σημαντικό έργο που πρέπει να αρχίσει όσον το δυνατόν γρηγορότερα  σε μια Επαρχιακή Οδό με χρόνια προβλήματα. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:















google page rank