Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΑΣΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ! – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Στην  υπηρεσία Μεταφορών στο Αγρίνιο βρέθηκαν να έχουν κατατεθεί 22 πλαστά παράβολα για μεταβίβαση οχημάτων.
Η Αστυνομία η οποία, ερευνά την ύπαρξη κυκλώματος στην περιοχή λόγω του μεγάλου αριθμού των περιστατικών. Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια είχε στηθεί πάρτι πολλών εκατομμυρίων στις Διευθύνσεις Μεταφορών σε όλη την Επικράτεια, καθώς πολλά από τα παράβολα που πρέπει να προσκομίσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να το μεταβιβάσουν στο νέο ιδιοκτήτη είναι είτε πλαστά, είτε δεν κατατίθενται καθόλου.Τα συγκεκριμένα έσοδα αποτελούν πόρους για τις Περιφέρειες αλλά όπως φαίνεται τα «κυκλώματα» που έχουν στηθεί εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορεί να τα «αγγίξει» κανείς. Ωστόσο όποιον και αν ρωτήσει κανείς στην αγορά αυτοκινήτου γνωρίζει πώς λειτουργεί το σύστημα, αλλά κανείς δεν τολμά να το καταγγείλει.

Παράλληλα, πολλοί περιφερειάρχες έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τα συγκεκριμένα κυκλώματα.Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν εντοπιστεί πλαστά παράβολα και από υπαλλήλους, στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσους γνωρίζουν πράγματα, μπορεί από τις 50 ή περισσότερες μεταβιβάσεις που πραγματοποιούνται στις κατά τόπους Διευθύνσεις καθημερινά να έχουν κοπεί μόλις 5-10 παράβολα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα παράβολα είναι πλαστά. Άλλωστε από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση κάποιου οχήματος, τα συγκεκριμένα παράβολα τοποθετούνται στο φάκελο του οχήματος, ο οποίος θα ξαναδεί το «φως» μόνο σε περίπτωση μεταπώλησης, ακινησίας, εξαγωγής ή αίτησης του ιδιοκτήτη. Επειδή όμως κανένας ιδιοκτήτης δεν κάνει αίτηση για να δει αν υπάρχει παράβολο μεταβίβασης στον φάκελο του οχήματός του είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι δράστες.
google page rank