Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Εικαστικός Σύλλογος "ΧΡΩΜΑΤΑ" Παλαίρου έκοψε την Βασιλόπιτα και έκανε την πρώτη εμφάνιση η χορωδία του "ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ"

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 27 Γενάρη 2017 στην Πάλαιρο η κοπή πίτας του Εικαστικού συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της  Βασιλόπιτας που  ευλόγησε ο εφημέριος της Αγίας Παρασκευής Παλαίρου π. Κώστας Γατσούλης.
Στην 1η κοπή πίτας του συλλόγου έκανε την πρώτη της εμφάνιση η χορωδία του συλλόγου, "ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ", με δάσκαλο Κοσμά Παφίτη  καλλιτεχνικό διευθυντή της Ιονιας Μουσικής Σχολής Πρέβεζας. Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι τραγουδούσαν με χαρά και ενθουσιασμό.
Ενήλικες της χορωδίας: Φωτεινή Κατσαμπιρη, Βάσω Πανταζή, Δήμητρα Αχειμαστου, Μιχαελα Τανταρου, Σπυριδούλα Ζερβουλη.
Παιδιά: Χρήστος Χρυσούλης, Γεωργία Ταμπάκη, Ευσταθία Ζερβούλη, Δέσποινα Τάνταρου, Παναγιώτης Μπαλατσούρας, Ανδρέας Φεγγαρής, Ευτυχία Σκαρναβη, Γαβριέλα Ζουμή, Σαπφώ Διπλούδη και Θεοφιλια Διπλούδη. Κιθάρα έπαιξε η Λέλα Σολδάτου.
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του συλλόγου Σπυριδούλα Ζερβουλη, ο μαθητικός διαγωνισμός παραμυθιού και ποίησης  που προκηρύσσει ο σύλλογος σε συνεργασία με τους καθηγητές και δασκάλους των σχολείων της Παλαίρου.
Επίσης η πρόεδρος  δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να συγχαρεί τα παιδιά του τμήματος ζωγραφικής, για την επιτυχία της έκθεσης ζωγραφικής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.
Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πίτας ήταν ο μικρός   Παναγιώτης Μπαλατσούρας, μαθητής του τμήματος ζωγραφικής και της χορωδίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο αντιδήμαρχος Κώστας Φραδέλος, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Παλαίρου Δημήτρης Στάχτιαρης και ο Δημήτρης Σιδεράς.
Τον πίνακα της λαχειοφόρου, που φέρει την υπογραφή της ζωγράφου Σπυριδούλας Ζερβούλη, κέρδισε η Δήμητρα Γαϊτάνη Αχείμαστου.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ.
google page rank