Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

«Μυστήριο» με τον απαγχονισμό του νεαρού αλλοδαπού στην Λυγιά

Μυστήριο εξακολουθεί και καλύπτει τις συνθήκες που οδήγησαν τον νεαρό αλλοδαπό που βρέθηκε κρεμασμένος εχθές το πρωί (Σάββατο 10/06/2017) στην Λυγιά στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr ο άτυχος άντρας ταυτοποιήθηκε.
Πρόκειται για ένας 27χρονο, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μάλιστα βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας, μιας και πριν από χρόνια είχε συλληφθεί και απελαθεί ως ανεπιθύμητος.
Τον 27χρονο βρήκε κάτοικος της περιοχής τυχαία, κρεμασμένο από δέντρο, σε αγρόκτημα με ελιές και ειδοποίησε την αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκε και διενήργησε αυτοψία ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκάκης. Από τα πρώτα στοιχεία δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια.
Στην περιοχή σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά φαίνεται πως δεν τον γνώριζε κανείς.

Σίγουρα πάντως δεν βρέθηκε εκεί τυχαία.
Την ίδια ώρα πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη κάνουν λόγο πως το τελευταίο διάστημα όντως είχε εμφανιστεί στην περιοχή.
Βέβαια η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη προκειμένου, εάν ισχύει μια τέτοια περίπτωση, να βρεθεί τόσο ο χώρος όπου διέμενε, όσο και με ποιους συναναστρέφονταν.
Έτσι θα μπορέσει να ξετυλιχθεί το κουβάρι, για να ερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν τον 27χρονο στο να βάλει τέλος στη ζωή του.
google page rank