Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ευχές του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας στους μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς. 
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πρώτα απ' όλα ψυχραιμία και στη συνέχεια πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, για να ανταποκριθούν τα παιδιά  στη δοκιμασία των εξετάσεων. Αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των  επιδιώξεών όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στη ζωή.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε ότι οι Πανελλήνιες είναι μόνο μία από τις πολλές μάχες που θα δώσετε στη ζωή σας. Είναι μία σημαντική ευκαιρία αλλά δεν είναι η μοναδική και σίγουρα δεν είναι η τελευταία που θα σας δοθεί στη ζωή σας.
Εύχομαι επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και θέλουν να τα δουν να χαράσσουν το δικό τους δρόμο, αλλά και στους καθηγητές  που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

google page rank