Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Έγινε η συνάντηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου με τους συλλόγους για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Καλοκαιριού.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 η συνάντηση του Νομικού Προσώπου με τους  εκπροσώπους των συλλόγων που έχουν έδρα τον Δήμο Ξηρομέρου με θέμα τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ως το τέλος του 2017.
Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Βασίλης Μουρκούσης έθεσε το πλαίσιο και συγκεκριμένα τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να συνδράμει το Νομικό Πρόσωπο τους συλλόγους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων και τις δράσεις αυτών,  επισημαίνοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Στην συνέχεια τον λόγο  έλαβαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων καθώς και μέλη του Νομικού Προσώπου και των  Τοπικών Κοινοτήτων που πέρα από τις ερωτήσεις- διευκρινήσεις έκαναν και ενδιαφέρον προτάσεις για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού και  κυρίως ως προς την συνεργασία μεταξύ των συλλόγων
Εν τέλει αποφασίστηκε:
-Να δημιουργηθεί Μητρώο Συλλόγων που έχουν έδρα το Δήμο Ξηρομέρου.

-Να καταθέσουν οι Σύλλογοι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το αργότερο ως το τέλος ΙΟΥΝΙΟΥ   2017.
-Να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων για από κοινού δράσεις.
Ήταν εκεί εκπρόσωποι από τους συλλόγους: Βάρνακα, Χρυσοβίτσας (Περιβαλλοντικός), Φυτειών (Ακαρνανικο Φως), Καραΐσκάκη, Σύλλογος Γυναικών Αστακού , Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (Ν.Α.Ο.ΑΣ). 
Ο Αντιδήμαρχος Τσαρκος Βασίλης, οι Πρόεδροι των Τ.Κ Μύτικα, Βάρνακα και Χρυσοβίτσας ο επικεφαλής της Συμπολιτείας  Ξηρομεριτών Ελευθέριος Μάντζαρης.
dragamesto
google page rank