Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ενδιαφέρον Κινέζων για επενδύσεις στην Λευκάδα

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την επίσκεψή της στη Λευκάδα δήλωσε η Nancy Yang, εκπρόσωπος κινέζικης εταιρείας, η οποία επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Δήμαρχο Λευκάδας, Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, για να ενημερωθεί για τις δυνατότητες επενδύσεων στη Λευκάδα, αλλά και για την οργάνωση ταξιδιών τουριστικού περιεχομένου.
Ο Δήμαρχος Λευκάδας ενημέρωσε την κυρία Nancy Yang για τις υποδομές του νησιού, για την στόχευση του Δήμου για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και για ποιοτικότερο τουρισμό.
Η κινέζα εκπρόσωπος εστίασε στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της Λευκάδας, στις φυσικές ομορφιές, στην ταχύτητα εκτέλεσης των έργων υποδομής και δήλωσε , πως θα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει τη Λευκάδα στην Κίνα οργανώνοντας μεταξύ άλλων ταξίδια Κινέζων στη Λευκάδα.
Σημειωτέον ότι, στέλεχος της εταιρεία που εκπροσωπεί, η κυρία Yang, (Shanghai Private Exit And Entry Service ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, είναι ο Hu Zirong. Ο κ. Hu είχε συναντήσει τον Δήμαρχο Λευκάδας στα πλαίσια του Ελληνικονεζικού Φόρουμ στην Αθήνα, αλλά και κυβερνητικούς παράγοντες κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Κίνα.
pamepreveza
google page rank