Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΤΟ HOTEL FILOXENIA ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Το Κatouna News φέτος κάνει μια προσπάθεια έτσι ώστε να παρουσιαστούν εκτός από τις παραλίες, αλλά και τα Ξενοδοχεία όπως και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Δήμου μας.
Το Καλοκαίρι 2017 έφτασε και σας παρουσιάζουμε σήμερα το HOTEL FILOXENIA στην Πάλαιρο Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.
Τα προκλητικά πεντακάθαρα νερά της Παλαίρου δεν μας αφήνουν αδιάφορους και φέτος το καλοκαίρι γι’ αυτό πρέπει να τα συνδυάσουμε με την καλή διαμονή μας.
Το ξενοδοχείο FILOXENIA βρίσκεται μέσα στην Πάλαιρο  έχει πρόσβαση από τον δρόμο προς Πογωνιά, διαθέτει πολλά δωμάτια με θέα το λιμάνι της Παλαίρου, το Ιόνιο βλέποντας απέναντι την Λευκάδα, διαθέτει πισίνα, bar και άριστη κουζίνα και φυσικά  εξυπηρέτηση. Τηλέφωνα κρατήσεων +(30) 2643042177- 6982785662-6977781870
Οι διακοπές, η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά, δεν είναι μόνο οι δύο μήνες του Καλοκαιριού (Ιούλιο-Αύγουστο) που όλοι τρέχουμε την τελευταία στιγμή, αλλά και τους υπόλοιπους μήνες η τα Σαββατοκύριακα γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματίσουμε σωστά φέτος τις μέρες που θα είναι για ξεκούραση, διακοπές και χαλάρωση.  
Ότι σας παρουσιάζουμε από εδώ δεν έχουμε στόχο κανένα κέρδος πάρα μόνο την ανάδειξη της περιοχής μας.
Γι' αυτό όσοι από εσάς διαθέτετε ξενοδοχειακή μονάδα η ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορείτε να μας στείλετε στο mail : katounasnews@gmail.com η στο messenger να το δείξουμε στο κόσμο έτσι ώστε να κάνει τις επιλογές του. 
Στηρίζουμε έμπρακτα την περιοχή μας και ιδιαίτερα τα χωριά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ :




























google page rank