Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ


Γιόρτασε η Κωνωπίνα των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ο πολιτιστικός Σύλλογος Κωνωπινιωτών αναβίωσε το Πανηγύρι του χωριού στην πανέμορφη πλατεία. 
Η Ιουλία  Καλλιμάνη με καταγωγή από την Κωνωπίνα ξεσήκωσε όλους με τη φωνή της και κράτησε συντροφιά μέχρι τις πρωινές. 
Ο δραστήριος  σύλλογος Κωνωπίνας καλοδέχτηκε όλο τον κόσμο και διασκέδασε μαζί τους. Η Ιουλία Καλλιμάνη ευχαρίστησε όλους στην αρχή της μουσικής βραδυάς  για την παρουσία τους όπως ευχαρίστησε και το σύλλογο Κωνωπίνας για την πρόσκληση.
Στην συνέχεια η Παρασκευή Κοθρούλου εκπρόσωπος του Συλλόγου Κωνωπίνας στο γυναικείο τμήμα  καλοσώρησε και αυτή με την σειρά της τον κόσμο και έδωσε ευχές μαζι με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Σκούρτα και την Σοφία Μεράτζα.  
Στην όμορφη βραδιά αυτή παραβρέθηκαν εκτός από Κωνωπινιώτες πολλοί Κατουνιώτες και τα γύρω χωριά ανάμεσα τους ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, η Δημοτική σύμβουλος Αθηνά Καρέλου, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αποστολάκης Παντελής, ο πρόεδρος της Κωνωπίνας  Χρήστος Τίγκας, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Φερεντίνος Ευθύμιος  και το μέλος του ΔΣ. Του κέντρου μέριμνας Κουτιβής Ευάγγελος και  πολλά από τα μέλη του Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου Κομποτής Δημήτρης Τσιλιμαντός 











































ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 
google page rank