Ετικέτες

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

H έκθεση των μικρών παιδιών και η παρουσίαση του βιβλικού θα γίνουν λόγος καιρου τελικά σήμερα Κυριάκη 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Μοναστηρακίου Βόνιτσας στις 20.30 μμ και όχι στην Πλατεία Μοναστηρακίου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 9 μ.μ, στην πλατεία Μοναστηρακίου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής των ταλαντούχων δραστήριων μαθητών του τμήματος Μοναστηρακίου και Παλαίρου του Εικαστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ.
Την έκθεση θα ομορφύνουν με την συμμετοχή τους και οι μαθητές του τμήματος ζωγραφικής και αγιογραφίας του Πνευματικού Κέντρου Βόνιτσας.
Ταυτόχρονα στην εκδήλωση το παράρτημα Μοναστηρακίου του Εικαστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ θα φιλοξενήσει και την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος με τίτλο: "Έδωσα Υπόσχεση" της Μοναστηρακιώτισσας Γλυκερίας Κακούρη από τις εκδόσεις Ανάτυπο.
Είναι βασισμένο στην απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία μιας οικογένειας από την Καππαδοκία, η οποία εγκαταστάθηκε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
Γουρούνα Σταθούλα,
Παληογιάννη Μυρτώ,
Προδρομίτη Δέσποινα

Την Κυριακή 16 Ιουλίου, στις 9:00 μμ, στην πλατεία Μοναστηρακίου Βόνιτσας μια διαφορετική καλλιτεχνική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με συμμετέχοντες ταλαντούχους ανθρώπους από το Μοναστηράκι , την Βόνιτσα , την Πάλαιρο και τις γύρω περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί για να στηρίξετε την καλλιτεχνική δημιουργική προσπάθεια των συμπολιτών μας