Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Επιτέλους ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι παραλίες με τις καντίνες άμμος, Rio De Paleiro Βαθυαβάλι στην Πάλαιρο και Πογωνιά.

Άργησε πολύ φέτος να έρθει από την Κτηματική Υπηρεσία και το αρμόδιο υπουργείο η απόφαση στο Δήμο για τις Καντίνες κλπ. με  αποτέλεσμα να χαθούν πολλές μέρες και να φθάσει στη μέση περίπου το καλοκαίρι και οι καντίνες να παραμείνουν κλειστές. Μόλις ήρθε η απόφαση στο Δήμο, και εδώ αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στην αρμόδια υπηρεσία του, αμέσως  δημοσιεύτηκαν οι δημοπρασίες και μέσα στο εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος έγιναν οι δημοπρασίες, συγκεκριμένα στις 4 και 5 Ιουλίου. 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι καντίνες τις Παλαίρου πάρθηκαν από τους ίδιους που τις είχαν και την περασμένη χρονιά όπως και στο Βαθυαβάλι. Πραγματικά όμως αναρωτιέται κανείς αν είναι για γέλια η για κλάματα οι αρμόδιοι   του υπουργείου που υπέγραψαν τέτοια εποχή την απόφαση και την έστειλαν στο Δήμο. Μετα θέλουν και τουρισμό στην Ελλάδα τρομάρα τους.  Σε όλα αυτά χαμένος βγήκε πρώτα ο Δήμος γιατί οι καντίνες χτυπήθηκαν με μικρά ποσά μιας και διανύουμε   τα μισά του καλοκαιριού και οι δημοπρασίες είναι μόνο για ένα χρόνο δηλαδή το 2018 θα γίνει καινούρια δημοπρασία. 
Από την άλλοι χαμένοι βγαίνουν και αυτοί που πήραν τις καντίνες για ενάμιση μήνα περίπου και πρέπει στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα να καλύψουν όλα τα έξοδά τους. 
Τέλος ο μεγαλύτερος χαμένος σε αυτή την υπόθεση είναι ο κόσμος, είναι όλοι αυτοί που ερχόταν από μακριά να κάνουν ένα μπάνιο στις πανέμορφες και ξακουστές πλέον παραλίες μας και δεν είχαν ούτε νερό να πιουν με αποτέλεσμα να φεύγουν από τις ακτές του Δήμου μας και να πηγαίνουν αλλού. 
Ελπίζουμε να μην πληρώσουν τα σπασμένα οι λουόμενοι και υπάρξουν αυξημένες τιμές. 
Πάντως πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο στις κύριες   παραλίες της Παλαίρου στο Ποταμάκι αλλά και στην  καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας, το Βαθυαβάλι, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν μιας και όλοι δουλεύουν εντατικά, μέρα νύχτα για να τις ετοιμάσουν. 




google page rank