Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τριήμερη εκδρομή της 08-10 Φεβρουαρίου 2020 στη Σόφια της Βουλγαρίας διοργανώνουν οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Πρέβεζας

Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Πρέβεζας σας προσκαλούν στην εκδρομή, που διοργανώνουν για το τριήμερο της 08-10 Φεβρουαρίου 2020 στη Σόφια της Βουλγαρίας. 
Η Σόφια, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας (1.300.000 κάτοικοι), βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα και είναι περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο. Διαθέτει ιστορία μεγαλύτερη από επτά χιλιετίες, αποτελώντας μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης. 
Πλατιές, λιθόστρωτες λεωφόροι, όμορφες μπουτίκ και έντονη νυχτερινή ζωή χαρακτηρίζουν την όμορφη αυτή πόλη. Πρόγραμμα: 
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα Προμαχώνα. 
Μετά την είσοδό μας στη Βουλγαρία αναχωρούμε για το Σαντάνσκι, όπου θα γευματίσουμε και θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζουμε για Σόφια. 
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα βολτάρουμε στη λεωφόρο Βίτοσα με τα ωραία καφέ και τις χαριτωμένες μπουτίκ. Διανυκτέρευση. 
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020: Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στη Σόφια, την πόλη που «Μεγαλώνει αλλά ποτέ δεν Γερνάει». Θα επισκεφτούμε την Εθνική Πινακοθήκη και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου θα γίνει και μια παρουσίαση για τη γεωλογική ιστορία του πλανήτη μας. 
Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια καλύτερη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020: Πρόγευμα και ξεκινούμε για την επιστροφή, κάνοντας μια στάση στο όμορφο Μπλαγκόεβραντ, όπου θα επισκεφτούμε τη γειτονιά Βαρόσα. 
Άφιξη, το βράδυ στην Πρέβεζα. 
Τιμή: 60 Ευρώ το άτομο σε τετράκλινο δωμάτιο 65 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (σε διαμέρισμα των 4 ατόμων) 75 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
google page rank