Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Αμβρακικός – Θύελλα 3-1: Τεράστια ανατροπή στο τοπικό ντέρμπι

Ο ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όμως ο Πατρίκιος πήρε φωτιά και με δύο γκολ στο 22΄και 31΄ τον οδήγησε στην ανατροπή ενώ την τελευταία υπογραφή την έβαλε ο Σπανός Θ. διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 επί του ΠΑΣ Θύελλα 2015.
Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Θύελλα 2015, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 3-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ Θύελλα βρήκε πιο γρήγορα τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6΄η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Τσιούνη αλλά με τον βοηθό να δείχνει ότι είναι σε θέση οφσάιντ. Στο 8΄παλι ο ΠΑΣ Θύελλα βρέθηκε να φλερτάρει με το γκολ όταν ο Κοκώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά με την μπάλα να βγαίνει άουτ ενώ στο 19΄ο διαιτητής Χουλιάρας δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ της Θύελλας από ανατροπή του Τσιούνη και με εκτελεστή τον ίδιο ο ΠΑΣ Θύελλα μπαίνει μπροστά στο σκορ με 0-1.
Μετά την επίτευξη του γκολ το ματς πήρε άλλη τροπή με τον ΠΑΣ Αμβρακικό να παλεύει σε όλες τις φάσεις ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 21΄οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Πατρίκιου αλλά με το γκολ να έρχεται στο 22΄από τον Πατρίκιο διαμορφώνοντας το 1-1 και στο γήπεδο της Βόνιτσας να επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό της.
Στο 31΄ο Αμβρακικός πήρε προβάδισμα στο σκορ με άλλο ένα γκολ του Πατρίκιου διαμορφώνοντας το 2-1 του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κλασικές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, με τις δυνατές κόντρες και τα πολλά φάουλ να πρωταγωνιστούν. Στο 60΄η Θύελλα είχε διπλή ευκαιρία με σουτ του Τσιούνη και κεφαλιά του Καβαλάρη χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στο σκορ. Στο 61΄ο Αμβρακικός ανταπέδωσε την απειλή με τον Πατρίκιο αλλά και εκεί το σκορ παρέμεινε στο 2-1.
Στο 84΄ο Λιότσος μετά από ατομική προσπάθεια έβγαλε πολύ ωραία τον Σπανό Θ. μπροστά από την εστία της Θύελλας, με τον τελευταίο να νικάει τον Στασινό για το 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Η τελευταία καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 86΄με τον Πόποτα μετά από πάσα του Λιότσου αλλά με το σκορ να παραμένει στο 3-1 που ήταν και το τελικό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π. – ΚΕΦΗΣ Γ.
ΠΑΣ ΑΜΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ-ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΛΙΤΟΣ (ΝΤΟΝΤΗΣ 53΄), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ (ΤΣΩΛΗΣ 75΄), ΧΑΪΔΑΚΗΣ (ΣΠΑΝΟΣ Θ. 80΄), ΧΟΤΖΑΣ (ΠΟΠΟΤΑΣ 65΄).
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (ΣΤΑΣΙΝΟΣ): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 57΄), ΖΟΤΑΪ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΓΚΡΕΚΟΣ 70΄), ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ.
gosports.gr










google page rank