Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Κατερίνη: Ερωτηματικά για το τραγικό τέλος της 17χρονης και της μητέρας της -Ψάχνουν το πώς κατέληξαν στο γκρεμό

Απαντήσεις σε πολλαπλά ερωτήματα περιμένει ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης από την Κατερίνη, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα με το ΙΧ τους.
Τα ίχνη μητέρας και κόρης είχαν χαθεί από τις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο εννέα ημέρες μετά οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Η 17χρονη και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές, με το ΙΧ που επέβαιναν να εντοπίζεται σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας.
Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια». Σημειώνεται ότι η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.
Τροχαίο ή αυτοκτονία;
Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Οπως έγινε γνωστό, την ημέρα της εξαφάνισης η 17χρονη είχε τα γενέθλιά της και όπως είχε δηλώσει η γιαγιά της είχαν προηγηθεί οι ετοιμασίες προκειμένου να τα γιορτάσει. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Μιλώντας προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιαγιά της 17χρονης περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες ημέρες. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω», φέρεται να είπε η 45χρονη. Σημειώνεται ότι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η 45χρονη ήταν ένα τηλεφώνημα προς τον σύζυγό της. «Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.
Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της. Οι έρευνες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης και της μητέρας της.

Πηγή: iefimerida.gr
google page rank