Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Στους 23 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Νέο θύμα 46χρονος ανθυπασπιστής από την Ξάνθη με παθολογική παχυσαρκία...


Ένας 46χρονος στρατιωτικός, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, φέρεται να είναι το 23ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σήμερα το πρωί. 
Πρόκειται για τον δεύτερο ασθενή που πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από τον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν παθολογικά παχύσαρκος και είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μόλις πριν από μερικές ημέρες. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί. 
Ο 46χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, αποτελεί το πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορονοϊού, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία. 
Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέληξε και ένας 42χρονος Γερμανός επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κατέληξε χθες, 25 Μαρτίου, ακόμη ένα άτομο από κορονοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. 
Να σημειωθεί ότι λόγω των ανησυχητικών δεδομένων από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ξάνθης, ολόκληρος ο ορεινός οικισμός τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες...

www.mixanitouxronou.
google page rank