Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Το δείπνο κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα και τα 3 παιδιά της νεκροί από κορονοϊό

Τραγωδία στο Νιού Τζέρσεϊ. Ολόκληρη οικογένεια ξεκλιρίστηκε από τον κορονοϊό μετά από οικογενειακό δείπνο. Μία γυναίκα και τα τρία της παιδιά πέθαναν από τον ιό ενώ δύο συγγενείς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το δείπνο.

Οικογενειακή τραγωδία στο Νιου Τζέρσι. Μετά από οικογενειακό δείπνο, οικογένεια ξεκλιρίστηκε, καθώς τα μέλη της κόλλησαν κορονοϊό με αποτέλεσμα να πεθάνουν η μητέρα και τα τρία της παιδιά.
Η 73χρονη Γκρέις Φούσκο, πέθανε λίγο μετά την διάγνωσή της. Ο γιος της, Καρμίνε και η κόρη της Ρίτα, 50άρηδες και οι δύο, πέθαναν πριν από αυτήν. Ένας ακόμη γιος της, ο Βίνσεντ Φούσκο πέθανε χθες, σύμφωνα με την Παραντίζο Φοντέρα.
«Είναι μια αβάσταχτη τραγωδία για την οικογένεια» είπε. «Η μεγαλύτερη ανησυχία όλων μας είναι πως χάσαμε τέσσερα μέλη της οικογένειας, δύο είναι σε μηχανική υποστήριξη και ένας σε σταθερή κατάσταση». Οι 29 που περιμένουν τα αποτελέσματα «είναι αγχωμένοι με το γεγονός ότι έχασαν τα δικά τους πρόσωπα και δεν ξέρουν αν έχουν μολυνθεί και οι ίδιοι ή όχι».
Τα 19 αυτά άτομα συμπεριλαμβάνουν παιδιά, γονείς και εγγόνια της οικογένειας και βρίσκονται όλοι σε καραντίνα.

The heavy toll of the coronavirus pandemic is hitting one large New Jersey family especially hard.

Four members of the extended family have died within days of each other, and four others are hospitalized, three of them in critical condition. https://nbcnews.to/33Bc8Oy 


Η 73χρονη Φούσκο πέθανε χωρίς να γνωρίζει πως τρία από τα παιδιά της έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τους New York Times, που έγραψαν την ιστορία τους.
Η εξάπλωση του κορονοϊού στην οικογένεια φαίνεται να προέρχεται από ένα οικογενειακό δείπνο.
google page rank