Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.

Βόνιτσα, 22 Μαρτίου 2020

Τις τελευταίες εβδομάδες ο λαός μας, όπως και η παγκόσμια κοινότητα, βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωσή του. Αυτό που όλοι οφείλουμε να κάνουμε είναι να υπακούσουμε στις συμβουλές των ειδικών και στα περιοριστικά μέτρα της Πολιτείας, προκειμένου να βγούμε απ αυτή την κρίση με τις, όσο το δυνατόν, μικρότερες απώλειες. Και, όταν αυτό τελειώσει, να είμαστε ΟΛΟΙ εδώ.
Ενημερωθήκαμε αρμοδίως ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, όπως και όλοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς της χώρας, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας δομής, προκειμένου να εξυπηρετήσει συνανθρώπους μας οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες.
Κύριε Αντιδήμαρχε,
Η Δημοτική μας ομάδα συναισθανόμενη την κρισιμότητα των ημερών και γνωρίζοντας τον μικρό αριθμό του προσωπικού, που πρέπει να καλύψει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή, θέτει τα μέλη της στη διάθεση του κοινωνικού συνόλου, μέσω της Δημοτικής Δομής. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε με όποιον τρόπο θεωρήσετε πρόσφορο. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό. Με σημαία την Αλληλεγγύη και τον Ανθρωπισμό.
Υπεύθυνος επικοινωνίας ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Θύμιος Μυλωνίδης (τηλ. 6988068439), ενώ αυτονόητη είναι η συμβουλευτική διαθεσιμότητα των δημοτικών μας συμβούλων (Καίτη Σιαπλαούρα και Σπύρος Καταγής) των οποίων το αντικείμενο έχει άμεση σχέση με τη δημόσια υγεία.

Για την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ
google page rank